Vabyko VR

Sidan är under uppbyggnad...
about

Vi erbjuder en fantastiskt rolig upplevelse till ert evenemang oavsett om det är ett kompisgäng som vill ha lite roligt en kväll, ert företag ska ha kickoff/teambuilding eller bara en rolig tillställning. Svensexa eller möhippa, ni sätter gränserna och vi levererar underhållningen. Kontakta oss så skräddarsyr vi evenemanget så det passar just er, vi tar med oss all utrustning till den lokal ni vill vistas i och riggar upp allt. För er del är det bara att sätta på sig glasögonen och sväva ut i den virtuella världen med timmar av skratt.

Vi rekommenderar ca 20 minuter per person och det bör man ha i åtanke när man planerar sitt evenemang. Vi kan i dagsläget bara erbjuda en uppsättning VR-studio men planerar att köpa in ytterligare en studio inom kort.

Kontakta oss så sätter vi tillsammans ihop en oförglömlig upplevelse för alla inblandade, bara fantasin sätter gränserna.

Kontakta oss

about
titlar

Titlar

Testa åka bergochdalbana, gå ut på planka från 90e våningen, köra bil eller något annat av våra roliga spel och uppleveleser. Vi har för tillfället över 40 titlar och är inte främmande för att ta hem just det ni är ute efter. Här nedan ser ni några utvalda titlar och undrar ni efter någon annan är ni välkomna att kontakta oss.

titlar

Dirt Rally

DiRT Rally är den ultimata rallyupplevelsen, skapad av Codemasters och provkörd över 60 miljoner miles av DiRT-communityn. Den fångar rallyns kärna på ett sätt som inget annat gör: känslan av att försöka behålla kontrollen över fordonet och känslorna när man tumlar fram längs farliga, böljande vägar i halsbrytande fart och försöker klämma ur sista droppen ur bilen, i vetskap om att en krasch kan vara förödande för bantiden.

VR Fun House

VR Funhouse fördjupar spelare i en virtuell karneval full av skoj och spel. Sätt saker i eld med flammande pilar. Testa ditt prickskytte. Se hur många mullvader du kan slå, och mycket mer.

Byt ut din skjutgalleristpistol mot en Tommy-gun, sätt en mullvads hår i brand eller bygg ditt favoritkarnevalsminispel i VR. Med VR Funhouse mods är möjligheterna oändliga.

Vi kan inte vänta med att se de fantastiska upplevelserna du skapar. Vi ses i VR Funhouse.

Mount Wingsuit

Välkommen till Mount Wingsuit, där spänningen att slingra ner på en bergssida i fördjupande VR i högt tempo i arkadstil håller dig i zonen hur länge som helst, din ork sätter gränserna..

Visa dina färdigheter för att göra en av de 40 utmaningarna, prova på slalom eller en över / under utmaning, testa Survival Mode där endast de mest skickliga och ihållande klarar det levande eller helt enkelt glid runt för att upptäcka en av de många hemligheter som finns spridda över kartan – valet är ditt!

Beat Saber

Beat Saber handlar om att hålla rytmen. I varje hand håller du en ljussabel, en blå och en röd. När musiken startar, små block med en färgad pil på varje börjar åka mot dig – precis som andra rytmspel – och det är upp till dig att slasha blocken i pilens riktning. Det finns hinder som kommer mot dig också, som du måste undvika med din kropp och sabel.
Timing är allt här, och slashar du framgångsrikt kommerdin kombinationsmultiplikator gå upp och slutligen ditt slutresultat. Varje låt har flera svårighetsgrader för att underlätta för nybörjare att hoppa in och för experter att njuta av en utmaning.

VABYKO VR

Välkommen att kontakta oss för mer information!